¤Klassinen Hieronta: Klassista hierontaa lihashuoltoon, hieronta lisää verenkiertoa, imunestekiertoa, rauhoittaa hermostoa. Hieronnassa käytetään perusotteita kuten sively,- puristelu, -hankaus,-ravistelu ja täristelyotteita. Käymme läpi mitä vaivoja asiakkalla on ja valitsemme käsiteltävän alueen sen mukaan. Hoitoon voi sisältyä liiketestauksia jotta saan selville missä on kireyksiä. Koulutetulle hierojalle kuuluu terveydenhoitoalan ammattilaisena tehdä asiakas kirjauksia ja täten kysyä henkilötietoja jota säilytetään salassa. Riippuu valitusta palveluajasta mitä ehdimme tehdä. 30 minuutin hieronnassa ehtii käydä esimerkiksi niska-hartiaseutua läpi. 

¤Jalkapohjavyöhykehieronta Kehossamme on heijasteita, hoitopisteitä joista voimme vaikuttaa hyödyllisesti niitä painelemalla ja hieromalla. Jalkapohjistakin löytyy koko keho. Jalkapohjien ja jalkaterien hieronta on rentouttavaa ja tuntuu mukavalle, asiakas saa maata hoitopöydällä ja hieron sekä painelen pöydän päässä istuen jalkoja. Hieronnan aluksi teen asiakkaalle yrtti jalkakylvyn joka pehmittää jalkoja, jos on allergiaa yrtit voi jättää pois. 

¤ Spa jalkahoito tässä pehmittävä kylpy jonka jälkeen hion kovettumia ja viilaan kynsiä, hieron myös jalkoja pehmittävällä öljyllä lopuksi.

¤Intialainen päähieronta Tämä on hyvin rentouttavaa, hieronnassa käydään läpi niskoja, kallonpohjaa ja päänahkaa sormilla pyöritellen ja hipsutellen. Päässä meillä on monia akupisteitä ja kireyksiä voi olla sielläkin. Asiakas saa maata selälteen tai istua ja nojata päätä hierojaa vasten olevaa tyynyä vasten.

¤Kuumakivihieronta Rentouttava hellimishoito, iholla liutetaan lämpöisiä basalttikiviä hieroen. Lämpö lievittää lihaskireyksiä.

¤Shiatsu Shiatsu on japanilainen hierontamuoto jossa painellaan läpi peukaloilla tai esim kyynärpäällä meridiaanilinjoja kehossamme. Asiakas makaa patjalla lattialla ja hieroja painelee läpi koko kehon, -jalat kädet, selän, myös vatsa ja pää hierotaan. Tässä käsitellään siis myös akupisteitä. Hoito vaikuttaa imuneste kiertoa aktivoivasti.

¤Liukukuppaus Keholla liutetaan imukuppeja öljyn avulla, tämä auttaa lihaskireyksiin, ja vaikuttaa myös seluliittihoitona esim reisissä, aktivoi pintaverenkiertoa auttaa myös lihaskalvoa irrottavasti.

¤Kuivakuppaus Kuppeja voi myös jättää paikoilleen hoidettavalle ja ongelma alueelle kuivakuppauksena, tällöin alueelle jää todennäköisesti iholle mustelman tapainen jälki, kuivakuppauksessa ei tehdä ihoon reikiä niin kuin perinteisessä muodossa.

¤Perinteinen eli verikuppaus Kuppaus on vanha Suomalainen kansanperinne hoitomuoto. Kuppauksen sanotaan auttavan lihassärkyihin pintaverenkiertoa lisäten, ja kuona-aineita poistaen, toiset saavat helpotusta kehon kipuihin, myös migreeniin ja astmaan voi saada helpotusta, se on myös ns. ärsytyshoito. Kuppauksessa poistetaan laskimoverta muovisten imukuppien avulla, pintaan tehdään pienet haavat. Ensin asiakas saunoo kunnolla, kylpyhuoneen puolella hierontapöydällä pesun jälkeen asetellaan kupit paikoilleen ja tehdään pintahaavat ihoon, niitä tyhjennellään ja asiakasta pidetään lämpöisenä sen aikaa kun verta tulee, kuppeja joutuu pari kertaa tyhjentelemään välissä, selästä tulee enemmän kuin jaloista. Jos et ole varma voiko sinua kupata kannattaa varmistaa lääkäriltäsi. Yleisesti jos kestät saunomista ja haavat paranee hyvin, voit käydä kuppauksessa, esteitä ovat alhainen verenpaine sillä väliaikaisesti kuppaus laskee verenpainetta, tai hyvin alhainen hemoglobiiniarvo. Myös veritaudit on este esim. hepatiitti ja verenvuototaudit mutta verenohennuslääkettä syövät voivat harkiten tulla esim. jättävät lääkkeen pariksi- komeksi päiväksi tauolle omalla vastuulla. Diabetestä sairastavilla jätetään ainakin jalat kuppaamatta. Verta poistuu suunnilleen samanverran kuin verenluovutuksessa, ensikertalainen joka jännittää saattaa päästää vähemmän. Kuppausta ennen on jo pari päivää aiemmin ja jälkeen on hyvä tankata nestettä ja syödä suolasta. Seuraava pari päivää olisi hyvä välttää likaista ja hikoiluttavaa työtä ja yleisiin uima-halleihin ym. on hyvä pidättäytyä menemästä noin viikkoon ja hengittäviä löysiä vaatteita on hyvä pitää. Haavat paranevat nopeasti ja voivat kutista arpeutuessaan, niitä voi rasvata esim.bepantenilla, pihkavoiteella tai hunajalla.

¤Korvakynttilähoito on rentouttavaa ja sanotaan sen puhdistavan korvakäytäviä esim tulehduksen jälkihoitona. Sis. niskahierontaa.

¤ Äänimaljahoidot ja rentoutukset ovat syvärentouttavia. Yksilöhoidossa äänimalja asetetaan kehon päälle ja sen värähtely etenee soluissa ja kehon nesteissä. Vaikuttaa myös lihaksia rentouttavasti. Ryhmärentoutuksessa ääni resonoi solutasolla, rentouttaen ja hoitaen. Vaikuttaa aivojen kautta koko kehoon.